viernes, 11 de octubre de 2013

ASTÈRIX I OBÈLIX: LES 6 PROVES

Com ja sabeu, aquest curs 2013-14 l'escola VA DE CONTES i els nens i nenes de Cicle Inicial hem viscut una jornada de convivències al Parc Usart, participant en una activitat preparada expressament per a l'ocasió, 'Astèrix i Obèlix: les 6 proves'. L'objectiu era retrobar-nos, ja ens coneixíem d'Ed. Infantil, però feia un any que no compartíem espais. Així doncs, hem conviscut, hem jugat junts i hem après. Es van formar 6 grups, amb nens i nenes de tots els cursos, cada equip tenia un color i anava passant per diferents 'proves'. El millor de tot no és només que tots vam guanyar, sinó que ens ho vam passar, grans i petits, molt i molt bé! 

Aquí teniu un recull de fotografies que expliquen com va ser aquesta jornada. 
Que en gaudiu! 

 Hooolaaa!! Hem gaudit d'un camí amb un paisatge preciós!
 Ja hem arribat!


 Després d'esmorzar, primera prova: hem de recollir materials per a fer un mandala gegant. Branquillons, fulles seques, pedres, pinyes, sorra fina, pinassa... no s'hi val a arrencar res!
 Ens posem mans a l'obra!
 Busquem per tot arreu!
 Estem super concentrats!
 Organitzem els materials...
Deixem les motxilles ben endreçades i ja estem a punt, fem equips i...

 ...comencen les proves! Som sis equips, sis colors diferents! Portem una tarja penjada per saber a quines proves hem participat! Comença l'aventura, ens en sortirem com l'Astèrix i l'Obèlix?

La Ilènia i la Lídia ens expliquen que en un bosc no gaire lluny d'on som es varen reunir tots els ocells per decidir qui havia de ser el seu rei... Nens i nenes, expliqueu a les famílies què va passar amb aquell ocellet sense nom...

 Aquest és l'ocellet que jo m'he fet després del conte. Està fet amb un tronc i les fulles són les ales, l'hem fet aguantar amb un tros de roba i li he buscat un amagatall...
 Una altra prova: jocs de cooperació amb en Jos. Sabrem fer-ho tos junts? Fer lletres amb el cos, moure'ns de lloc sense caure ni xocar... i tot això cooperant!
 Més jocs de cooperació, ara amb en Marc: quants arbres serem capaços d'encerclar entre tots? Vas poder fer el teu nom amb branquillons?

 Una altra prova, mireu, el mandala amb la Lluïsa comença a prendre forma, quina passada!
 Ooooh! Som uns artistes!
 Una altra prova: el repte de fer joc lliure, amb la Rut, compartir totes les joguines del parc, sense baralles, respectant els torns...

 Una altra prova de cooperació amb en Joan. Entre altres jocs vam jugar a l'aranya! Només guanyem si guanyem junts!










 L'equip que ho ha fet possible... Els i les mestres ens ho hem passat molt bé! 


No hay comentarios: